ukenru
mi-ne-budemo-postachati-vodu-v-krim-dlya-promislovikh-ta-viskovikh-potreb-shmigal

Ми не будемо постачати воду в Крим для промислових та військових потреб – Шмигаль

 • 14849 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Україна не буде постачати у Крим воду для промислових та військових потреб. Однак для господарських - у разі гуманітарної загрози українцям, постачання можливе. Про це під час години запитань до уряду повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на запитання, чи буде постачатися вода в окупований Крим та скільки коштує утримання окупованих територій Донбасу і Криму, він зазначив: "Ми не будемо постачати воду для промислових та військових об’єктів. Ми будемо постачати, в разі необхідності чи гуманітарної загрози українцям, воду для господарських потреб - хоч цистернами, хоч бутилями. Ми маємо це забезпечити, це наш обов’язок перед українцями. Тому це важливо", - додав він.

Нагадаємо, вчора прем'єр-міністр на одному із ток-шоу заявив, що треба подавати водопостачання в Крим, бо там живуть українці. Прем'єр скорегував свої слова щодо водопостачання до анексованого Криму.

Як повідомлялося раніше в УНН, що 4 березня Верховна Рада підтримала кандидатуру Дениса Шмигаля на посаду Прем’єр-міністра України. У той самий день Шмигаль представив новий Кабмін.

Українські Національні Новини

Політика