mi-mayemo-znayti-sposib-zmusiti-rosiyu-povernutisya-za-stil-peregovoriv-na-umovakh-ukrayini-makron

"Ми маємо знайти спосіб змусити росію повернутися за стіл переговорів на умовах України" - Макрон

 • 458103 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Президент Франції Еммануель Макрон на полях Мюнхенської конференції з безпеки висловив думку, що росія має повернутися за стіл переговорів на умовах України, інформує УНН.

Цитата

"Я ні на секунди не вірю у зміну режиму", - заявив президент Франції Еммануель Макрон. "Ми маємо знайти спосіб змусити росію повернутися за стіл переговорів на умовах України".

"Ми готові до затяжного конфлікту в Україні", - заявив президент Франції. "Говорячи про це, я не хочу цього. Але особливо якщо ми цього не хочемо, ми маємо колективно вірити в нашу здатність протриматися в цих зусиллях".

Додамо

Президент Еммануель Макрон піддався критиці з боку України та східноєвропейських союзників після інтерв'ю, в яких він наводить слова про те, що вкрай важливо "не принижувати росію", щоб, коли бойові дії закінчаться, можна було "знайти дипломатичне рішення".

Макрон регулярно розмовляв з путіним після вторгнення 24 лютого в рамках зусиль з досягнення припинення вогню, хоча він не досягнув відчутного успіху в цьому.

Деякі східні та балтійські партнери в Європі вважають, що Макрон, який підтримує діалог із путіним, направляє зусилля, спрямовані на те, щоб підштовхнути диктатора сісти за стіл переговорів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі