mhp-agri-future-studenti-zi-vsiyeyi-ukrayini-proyshli-test-drayv-agrokaryeri-v-mkhp

MHP AGRI Future: студенти зі всієї України пройшли тест-драйв агрокар'єри в МХП

 • 966352 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Тиждень тому на Вінниччині відбувся кемп MHP AGRI Future. Про це повідомляє пресслужба компанії, передає УНН.

Деталі

Захід проходив 18-20 червня. До нього долучилися 30 найкращих студентів за спеціальностями агрономія та агроінженерія, яких обрали з півтисячі охочих.

Відбір складався із кількох етапів.

У рамках кемпу студенти відвідали потужності підприємств ВКВК (внутрішньогосподарський комплекс по виробництву комбікормів) та «Зернопродукт МХП». Там вони познайомилися з інноваціями та цифровими технологіями у агробізнесі. Зокрема, побачили, як за допомогою дронів можна обприскувати поля, а через GPS керувати трактором чи комбайном, як виробляють соняшникову олію та ряд інших процесів.

Крім того, учасники кемпу познайомилися з керівником агронапряму МХП Сергієм Доброгорським. Останній має натхненну історію успіху в компанії - за 12 років він пройшов шлях від логіста до топ-менеджера.

«МХП – це компанія, де можна себе реалізувати і досягати поставлених цілей. Це компанія можливостей, і ми відкриті для молоді, бо розуміємо, що за ними – майбутнє.

Сьогодні агро в МХП трансформується - це RnD, сучасна техніка, точне землеробство та багато інших цікавих проектів. Ми постійно змінюємося, впроваджуємо нові рішення, тестуємо нові ідеї та вкладаємо кошти в інноваційні проекти», - сказав Доброгорський.

В якості прикладу Доброгорський нагадав про конкурс відкритих інновацій MHP Agro Challenge.

«Цей конкурс ми організували спільно з Українським фондом стартапів. Переможці отримають можливість запуску пілоту із залученням до 5 тис. доларів на виробничих ресурсах МХП з подальшою можливістю отримати інвестиційну підтримку для масштабування рішення. Є подібна ініціатива і всередині компанії для працівників – «Банк ідей», - поінформував студентів Доброгорський.

За результатами кемпу частині студентів запропонували працевлаштування в агропідприємства компанії МХП. Такі івенти для залучення молоді МХП плануює проводити і надалі.

Довідка

МХП - міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України.

Виробничі потужності МХП охоплюють 12 областей України. Земельний банк становить 360 000 га, з них під вирощування сільськогосподарських культур - 353 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    ВР змінила процедуру управління оборонними ресурсами

     • 680924 переглядiв

    На Харківщині трактор підірвався на боєприпасі

     • 535597 переглядiв