ukenru
metro-na-troyeschini-musit-buti-vereschuk

Метро на Троєщині мусить бути - Верещук

 • 10892 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Побудувати метро на Троєщину обіцяв не один столичний мер. Метро й досі не побудоване, як наслідок - жителі мікрорайону не мають можливості комфортно і швидко доїхати з Троєщини до центру міста і навпаки. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявила кандидат у мери Києва від партії "Слуга народу" Ірина Верещук, передає УНН.

Так, днями Верещук провела експеримент – вона спробувала доїхати з Троєщини до центру громадським транспортом.

"Я чекала 40 хвилин, нам автобус помахав хвостом, і так і не зупинився. До центру міста я не доїхала. Потім, пересівши на ще один автобус, я поїхала до місця моєї роботи", - сказала кандидат у мери столиці.

Верещук переконана, що метро на Троєщину має бути побудоване.

"Метро на Троєщині мусить бути. Немає іншого варіанту. Це найефективніший вид громадського транспорту. Я розумію, що зараз розкрадаються величезні кошти. Згадаймо - Кличко обіцяв, Черновецький обіцяв, всі обіцяли метро на Троєщину. А в результаті на Троєщині - там, де мало б бути метро, все ще ростуть дерева. Все ще сподіваються мешканці Троєщини що колись воно там буде", - каже Верещук.

Вона зауважила, що раніше вважала проект будівництва метро на Троещину недоцільним. Але після спілкування з киянами, після консультації з фахівцями, а також після того, як сама спробувала проїхати на Троєщину громадським транспортом, зрозуміла, що іншого виходу, як довести цей проект до логічного завершення – немає.

Нагадаємо, за даними соціологічних досліджень, найгострішими проблемами в столиці кияни назвали - транспорт, будівельний хаос та дорогу комуналку.

Українські Національні Новини

Політика