ukenru
messi-stav-pershim-avtorom-400-zabitikh-goliv-v-primeri

Мессі став першим автором 400 забитих голів в Прімері

 • 8054 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Аргентинському нападнику "Барселони" Ліонелю Мессі підкорився новий бомбардирський рекорд у внутрішній елітній лізі Іспанії з футболу. Про це інформує УНН з посиланням на "Opta Sports".

31-річний аргентинець забив 400-й гол в 435-й грі чемпіонату Іспанії та став першим в історії футболістом, кому підкорилася ця позначка. Дане досягнення Мессі оформив у зустрічі на "Камп Ноу" із "Ейбаром".

На другому місці за кількістю голів за всю історію чемпіонату Іспанії колишній нападник "Реала" Кріштіану Роналду (311 в 292 баталіях).

Варто відзначити, що всього Мессі забив 575 голів у футболці каталонського клубу, за який футболіст виступає вже 13,5 років на професійному рівні.

Додамо також, аргентинець виборов 5 "Золотих м'ячів", 4 рази вигравав разом з "блаугранас" Лігу чемпіонів, по 3 рази Клубний чемпіонат світу і Суперкубок УЄФА, 9 разів чемпіонат Іспанії, 6 разів Кубок Іспанії і 8 разів Суперкубок Іспанії.

Як повідомляв УНН, Союз європейських футбольних асоціацій оголосив 11 гравців символічної збірної 2018 року за версією уболівальників.

Українські Національні Новини

Спорт