Згідно середніх роздрібних ринкових цін в Івано-Франківську, вартість інгредієнтів розподілена наступним чином:
- 1 банка горошку в середньому обійдеться у 14,10 грн;
- 400 гр. майонезу – у 20,85 грн;
- 2 морквини - 1,70 грн;
- 4 картоплини - 2,20 грн;
- 1 цибулина - 0,35 грн;
- 600 гр. ковбаси - 42,50 грн;
- 4 шт. солоних огірків – 8,50 грн;
- за 5 яєць доведеться заплатити 10,25 грн.
Загальна вартість новорічного салату, згідно пропозиції роздрібної торгівлі в обласному центрі Прикарпаття, станом на 16.12.2016 року становитиме 100,45 грн.
Нагадаємо, як повідомляв УНН, новорічний салат "Олів’є" для одеситів обійдеться у 120 грн.