ukenru
meshkantsya-uzhgoroda-dvi-zhinki-oshukali-na-ponad-1-mln-grn

Мешканця Ужгорода дві жінки ошукали на понад 1 млн грн

 • 9528 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Одна з жінок позичила у 33-річного жителя Ужгорода 1 млн 389 тис. 600 грн, інша - забрала кошти у знайомої. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"Оперативники Ужгородського відділу поліції встановили причетність двох жінок до виманювання великої суми грошей у жителя обласного центру Закарпаття. Одна з підозрюваних взяла понад 1 млн грн у потерпілого, інша – забрала цю суму в позичальниці", - йдеться у повідомленні.

В середу, 21-го червня, про виманювання коштів заявив у поліцію 33-річний житель Ужгорода. Чоловік розповів, що позичив 1 млн 389 тис. 600 грн своїй знайомій – 36-річній жительці села Минай, і вона відмовляється повернути борг. Співробітники кримінальної поліції Ужгорода встановили, що неправомірних дій також причетна інша знайома потерпілого – 32-річна ужгородка, адже саме вона взяла гроші у позичальниці заявника. Щодо обох фігуранток справи вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5-ти до 12-ти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН 21 червня, на Волині завершили розслідування справи проти шахрая, який заволодів 30 тис. дол. США.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП