merkurii-pochynaie-retrohradnyi-rukh-horoskop-dlia-predstavnykiv-usikh-znakiv-zodiaku-na-period-z-5-po-11-serpnia

Меркурій починає ретроградний рух: гороскоп для усіх знаків Зодіаку на період з 5 по 11 серпня

 • 46669 переглядiв

З 5 по 28 серпня очікується ретроградний рух Меркурія. Астрологиня Ксенія Базиленко дає поради на цей період і представляє гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень із 5 до 11 серпня.

З 5 серпня почнеться ретроградний рух Меркурія, який триватиме до 28 серпня. Це несприятливий період для підписання важливих документів і домовленостей, але він сприятливий для того, щоб закінчити розпочаті справи і розібратися в питаннях, що накопичилися. Професійна астрологиня Ксенія Базиленко спеціально для читачів УНН підготувала астрологічний прогноз і поради на період з 5 по 11 серпня.

З 5 серпня почнеться ретроградний рух Меркурія - до 28 серпня. У цей період ми зіштовхнемося з труднощами в затримці інформації, виникнуть складнощі в комунікаціях, у частих перенесеннях зустрічей і в постійних запізненнях, складнощі в навчанні і в ручній точній праці. Це несприятливий період для підписання важливих документів і домовленостей. Можливі поломки техніки, зросте аварійність

- розповіла Базиленко.

Але вона зазначила, що цей період ретроградного Меркурія гарний для того, щоб завершити розпочаті справи, розібратися в питаннях, що накопичилися.

"Цей період необхідний для глибокої внутрішньої роботи над собою. Зараз гарний час для зустрічей з тими людьми, з якими ви давно не бачилися. Довчіть пропущений матеріал, прочитайте відкладені книги. І, звичайно ж, не поспішайте. Також буде ще одна дуже важлива і досить кармічна подія. Вузол Кету, що відповідає за наше кармічне минуле, з'єднається з чорним місяцем Ліліт, планетою випробувань у знаку Терезів. Цей показник підніме негативні ситуації з нашого минулого. Знак Терезів уособлює партнерські стосунки, стосунки між подружжям, також це стан внутрішньої справедливості і всіх юридичних законодавчих питань", - сказала Базиленко.

Астрологиня зазначила, що саме зараз у кожного піднімуться ці теми в негативних проявах, особливо коли в середині тижня ретроградний Меркурій з'єднається з Венерою, що посилить негативну ситуацію в особистих стосунках. Очікуйте зустрічей зі своїми колишніми.

"Наше завдання не піднімати в сімейних взаєминах накопичених образ, не варто повертатися до минулих стосунків. У ділових стосунках також не повертайтеся до партнерів, які зрадили вас. Краще відмовитися від підписання важливих документів і паперів. На світовому рівні в цей період неможливі чесні переговори", -  розповіла Базиленко.

ОВНИ

Цього тижня добре зайнятися питаннями освіти і самоосвіти, а також приділіть більше часу своїм дітям.

Зараз у вас буде багато поїздок і зустрічей, може прийти важлива і довгоочікувана інформація, яка змінить життя на краще.

Цього тижня будьте дуже уважні у стосунках до колишніх партнерів, які зараз можуть повернутися до вас. Вони принесуть вам лише проблеми.

У сімейних стосунках у вас можуть виникнути і прокинутися образи і неприємні спогади. Не розгойдуйте негатив щодо свого подружжя. Не варто також повертатися в колишні стосунки.

ТЕЛЬЦІ

Цього тижня вам варто зайнятися сімейними питаннями і закінчити всі розпочаті справи в оформленні родової нерухомості або землі. Також вирішити накопичені побутові питання.

Очікуйте велику удачу в грошах.

Цього тижня вас можуть попросити повернутися на стару роботу або на колишнє місце проживання, або у стосунки до колишніх. Але вам варто відмовитися від таких пропозицій.

Уважно поставтеся до власного здоров'я, перегляньте свій розпорядок дня і налагодьте своє харчування.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня вам доведеться добряче попрацювати з накопиченою інформацією, розібратися у всіх деталях і нюансах, інакше хаосу вам не уникнути.

Це гарний час для написання нових планів та ідей, але враховуйте, що всі справи зараз ідуть із затримкою.

Будьте уважні на дорогах.

А ось в особистих стосунках очікуйте появи колишніх. І ви самі можете захотіти повернути загублені стосунки. Не варто зараз їх відновлювати.

РАКИ

Прекрасний час для реалізації всіх ваших планів. Але до всієї інформації та процесів варто ставитися уважно, і, головне, не поспішати й не дратуватися через те, що багато чого доведеться переносити на потім і все йтиме із затримкою.

У фінансових питаннях на вас чекає успіх, отримання прибутку.

Цього тижня з'являться люди, яких давно не бачили. Ви зможете отримати довгоочікувану інформацію.

В особистих стосунках очікуйте повернення колишніх.

ЛЕВИ

Цього тижня ви будете сповнені сил та енергії. До вас прийдуть цікаві ідеї та довгоочікувані можливості. Саме зараз варто розпланувати весь цей місяць, але враховуйте ретроградність Меркурія і що поспішати потрібно повільно.

У фінансових питаннях вам саме час розрахуватися з накопиченими боргами і кредитами. Не варто зараз брати на себе нові боргові зобов'язання.

Ретельно перевіряйте ту інформацію, яка прийде до вас цього тижня. Не дайте себе обдурити.

ДІВИ

Цього тижня ретроградність Меркурія відбуватиметься у вашому знаку, і тому вам доведеться найскладніше. Можуть бути складнощі зі сприйняттям інформації, труднощі в навчанні та в розумінні, часті запізнення. Також вас можуть підводити в різних справах, можуть виникнути проблеми, поломки з технікою. Тому поспішати вам нікуди. Будьте розважливі та спокійні.

До цього всього перша половина тижня буде у вас досить емоційною.

Вам потрібно бути особливо обережним у фінансових питаннях, особливо якщо ви будете вирішувати з колишніми партнерами по бізнесу ці питання. Вам потрібно відмовитися від серйозних інвестицій і боргових зобов'язань.

ТЕРЕЗИ

Це буде досить складний тиждень для вас, який принесе вам багато складних випробувань, де можуть бути спокуси й обмани.

Не поспішайте ухвалювати рішення і впускати у своє життя як давно забутих, так і нових людей або партнерів по бізнесу. Будьте обережні. Справи йтимуть повільно.

Ретроградний Меркурій провокуватиме вас на старі спогади, виникне бажання розібратися в собі. Ви можете цим скористатися, попрацювати з психологом.

В особистих стосунках вам не варто повертатися в минуле. Ви можете припуститися великих помилок, якщо підете цього тижня на необдуману довіру й авантюри.

СКОРПІОНИ

Попри ретроградність Меркурія, справи ваші будуть успішно просуватися, тільки повільно. Не поспішайте підписувати занадто важливі документи, ретельно продумуєте ваші кроки.

Цього тижня ви зможете зустріти старих друзів, яких давно не бачили. А також до вас можуть повернутися колишні. Не варто йти на таємні стосунки з колишніми, це дуже багато зруйнує у вашому житті.

Будьте дуже уважні до свого внутрішнього світу, зараз "кішки можуть шкребти на душі". Постарайтеся не займатися самоз'їданням, а краще займіться новими планами і проєктами.

СТРІЛЬЦІ

До вас зараз прийде багато можливостей. Але вам варто ретельно до всього готуватися, не поспішати. Відмовтеся від далеких доріг і подорожей, їх варто відкласти на потім.

Цього тижня ви зможете повернутися до старих питань, пов'язаних із вашими діловими партнерами.

У вас може виникнути проблеми з керівництвом, а папери можуть приходити із запізненням, а може бути навіть їх втрата.

Ви можете зустрітися з давніми друзями, але будьте обережні, щоб не виникли старі чвари між вами. Не варто також повертатися в колишні стосунки.

КОЗОРОГИ

Цей тиждень для вас може пройти у великому хаосі. З одного боку, у вас будуть невідкладні термінові справи, а з іншого боку, усі обставини будуть вас затримувати. Тому поставтеся до цього просто, не поспішайте.

Вам варто відкласти далекі дороги, будьте уважні на дорогах. Виникнуть труднощі в навчанні.

Вас можуть запросити повернутися на стару роботу або ви можете зустріти колишніх керівників, які можуть прийти до вас із новими пропозиціями, від яких вам варто відмовитися.

ВОДОЛІЇ

Цього тижня вам варто бути спокійними і розважливими. Не поспішайте з рішенням у важливих питаннях. Усе буде йти із затримкою.

Велику важливість цього тижня відіграватимуть ваші партнери в бізнесі.

У коханні у вас може бути дуже багато цікавих подій, особливо повернення колишніх, з якими не варто продовжувати стосунки. А в сімейних стосунках не потрібно порушувати наболілі питання, згадувати негативні ситуації. Краще будьте в гармонії із собою та зі своїми коханими.

РИБИ

Зараз у вас досить діловий період життя, де потрібно старанно працювати, просувати свої розпочаті справи. Пам'ятайте, що зараз не варто поспішати.

Також добре цього тижня прописати свої плани на майбутній місяць.

Не піднімайте минулі образи й негативні спогади в сімейних стосунках. Бережіть їх.

У любовних стосунках очікуйте зустрічей із колишніми. Також і ваші спогади можуть змусити вас повернутися до колишніх. Це буде необачним рішенням. Не варто повертатися в минуле.

Анна Мурашко

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    Ірландія звинувачує росію у шпіонажі на своїй території

     • 13336 переглядiв

    СБУ "накрила" масштабну агентурну мережу фсб у 6 областях

     • 34522 переглядiв

    Херсон вранці зазнав атаки військ рф: поранено чоловіка

     • 24149 переглядiв