merkurii-daie-nam-shans-horoskop-dlia-vsikh-znakiv-zodiaku-na-4-10-hrudnia

Меркурій дає нам шанс: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 - 10 грудня

 • 243664 переглядiв

Сприятливе становище Меркурія з 4 до 10 грудня сприяє ефективному плануванню і налагодженню відносин, але наступного тижня він стане ретроградним, що може уповільнити процеси. Цей період ідеально підходить для вирішення важливих питань і підготовки до свят.

Тиждень із 4 по 10 грудня добре підходить для реалізації планів. Зараз положення Меркурія дає нам таку можливість. А ось уже з наступного тижня ця планета почне ретроградний рух. Про те що чекає на нас цього тижня і як скористатися вдалим періодом спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Це гарний тиждень для реалізації всіх ваших планів, особливо якщо до всього підходити розумно і обачливо. У цьому нам допоможе Меркурій, який зайшов у знак Козерога і впродовж тижня матиме чудові аспекти до багатьох планет, що допоможе нам структурно думати, ефективно планувати і грамотно вибудовувати взаємини з оточуючими. Нам потрібно використовувати цей тиждень для вирішення важливих питань і підготовки до свят, для подарунків своїм рідним і близьким. Також це чудовий період для придбання техніки. З наступного тижня Меркурій перейде в ретроградний рух, що сповільнить багато інформаційних, навчальних, комерційних і торгових процесів. На початку цього тижня Венера увійде в знак Скорпіона, де вона матиме напружені аспекти. Через це ми можемо відчувати агресію в любовних стосунках. Будьте терпимі до своїх коханих, особливо в сімейних стосунках, контролюйте свої ревнощі та дратівливість. Також необхідно проявляти обережність із фінансами

- пояснила астролог.

ОВНИ

Цей тиждень буде для вас дуже активним і успішним. Для цього вам потрібно все ретельно планувати і діяти згідно з планом. Удача чекає на вас у роботі з іноземцями, поїздках за кордон, переговорах. На вас чекають зустрічі з цікавими людьми, хороші пропозиції від керівництва, які посприяють вашому кар'єрному зростанню. Прекрасний час для навчання і самоосвіти.

ТЕЛЬЦІ

Цей тиждень для вас буде насиченим цікавими подіями. Вам доведеться бути досить активними і навіть у чомусь ризикнути, щоб домогтися бажаного. Але при цьому вам необхідно тверезо оцінювати ситуацію. У фінансах вам потрібно бути обережними, оскільки саме зараз ви можете постраждати через власну жадібність. Також, важко вам даватимуться любовні стосунки. Відмовтеся від власної категоричності та ревнощів, щоб зберегти їх.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня вам не варто надто поспішати. Будьте дипломатичними й акуратними у стосунках з оточенням, особливо в партнерських стосунках. На вас чекає великий успіх у юридичних питаннях, будуть вдалі підписання контрактів і договорів, а також будь-яких важливих для вас документів. Чекайте цікавих пропозицій для розвитку бізнесу, ви зможете знайти для себе нових ділових партнерів. В особистих стосунках на вас чекає удача.

РАКИ

Цей тиждень буде для вас успішним і буде повністю присвячений вашим обов'язкам і роботі. Саме зараз ви максимально можете проявити свій професіоналізм і всі свої сильні якості. Можуть прийти вдалі пропозиції на нову роботу. Опертися ви можете на своїх партнерів по бізнесу, а також на свою сім'ю. Приділіть час своєму здоров'ю - додайте у своє життя активності, спорт.

ЛЕВИ

На вас цього тижня чекає успіх у всіх ваших справах і велика активність. Важливо ретельно обмірковувати плани і дії. Але, все ж таки краще буде, якщо ви цей тиждень присвятите розслабленню і відновленню сил, приділіть більше часу своїм коханим, дітям і хобі. Початок тижня може бути досить емоційним, тому постарайтеся зберегти стосунки, не проявляти ревнощів і претензій до коханих.

ДІВИ

Початок цього тижня буде для вас дуже емоційним і ви можете припуститися безлічі помилок, якщо підете на поводу в емоцій. А ось друга половина тижня може принести вам великий успіх у всіх ваших справах. Буде також багато метушні, побутових питань і підготовки свят. У любовних стосунках на вас чекає велика удача. Можливе побачення наприкінці тижня.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно буде встигати робити кілька справ одразу. Удача буде в роботі з інформацією і в навчанні, у бізнесі. Хороший період для вдалих покупок. Але все-таки, що стосується ваших фінансів, потрібно бути вкрай обережним, оскільки зайві витрати або кредити можуть завести вас у майбутньому в дуже скрутне становище. На вихідних очікуйте приїзду гостей.

СКОРПІОНИ

Гарний період для розвитку вашого бізнесу, організації цікавих зустрічей і заходів, а також для отримання гарного прибутку. Але на початку тижня будьте обережні зі своїми емоціями. Зайва жадібність може призвести вас до великих фінансових втрат. Також увесь цей тиждень буде у вас проходити в пристрастях щодо коханих. Постарайтеся заспокоїти свої ревнощі і претензії до них.

СТРІЛЬЦІ

Перша половина тижня буде для вас дуже емоційною. Вам важливо впоратися зі своїм негативом. Більше вдавайтеся до здорового глузду і логіки, тоді ви обов'язково досягнете великих успіхів у всіх починаннях і справах. Фінансово тиждень обіцяє бути дуже успішним, з великим прибутком. Але вам варто уникати авантюрних заробітків, нерозумних вкладень і зайвих витрат. Остерігайтеся таємних романів, оскільки вони принесуть вам чимало клопоту і незабаром про них дізнаються всі.

КОЗЕРОГИ

Цього тижня ви можете домогтися великих успіхів у всіх починаннях, завдяки здоровому глузду, ощадливості й терпінню. Також вам можуть надавати таємну допомогу. На початку тижня ви можете відчувати велике емоційне навантаження. Постарайтеся не занурюватися в емоції. До кінця тижня вам доведеться розібратися у своїх любовних переживаннях, оскільки у вас можуть виникнути гострі ситуації у стосунках.

ВОДОЛІЇ

Цього тижня потрібно сміливо реалізовувати всі плани і проєкти. Зверніть увагу на ваші нові ідеї, оскільки в майбутньому вони можуть бути успішно реалізовані. Велику підтримку зможете отримувати від своїх однодумців і друзів. Також ви можете отримати таємну інформацію, яка допоможе вам розібратися в собі. В особистих стосунках варто відмовитися від службових романів, оскільки вони в майбутньому вам сильно зашкодять.

РИБИ

Зараз у вас успішний період для кар'єрного зростання і реалізації всіх цілей. Очікуйте на цікаві пропозиції у вашій справі. Будьте активні та використовуйте максимально цей час для досягнення свого успіху. Спирайтеся на здоровий глузд і логіку, будуйте чіткі плани і графік дня, будьте працьовиті. Постарайтеся на початку тижня не посваритися з вашим начальством. Друзі будуть вам великою підтримкою у всіх ваших починаннях.  

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі