merezha-azk-wog-nalagodila-regulyarni-postavki-dizelnogo-palnogo-z-ssha

Мережа АЗК WOG налагодила регулярні поставки дизельного пального з США

 • 1232808 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Мережа АЗК WOG спільно з польським партнером UNIMOT Paliwa Sp. z o.o. налагодили постачання дизельного пального, що виробляється у США на заводі компанії Marathon Petroleum Co. Наприкінці липня до України була імпортована партія із 38 тис. тонн пального, яке із серпня доступне українським водіям.

Перші пробні партії дизелю американського виробництва були завезені до України ще в 2022 році. Наразі ж мережа АЗК WOG відпрацювала надійний ланцюг постачання пального найвищої якості зі Сполучених Штатів Америки.

«Пальне на АЗК WOG традиційно відповідає стандарту Євро-5 та імпортується із кращих заводів-виробників світу. Американський нафтопродукт має найвищі показники якості. Забезпечувати нашим клієнтам можливість заправляти авто пальним найвищої якості та гарантувати, що воно не вироблено з нафти країни-агресора, є нашим пріоритетом та обов'язком перед суспільством», - підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

Американський дизель є як Євро-5, так і брендовий Mustang. Відповідні документи можна знайти в куточку споживача на АЗК. Американський дизель є на більшості АЗК WOG.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Зірки "Ейфорії" вшанували пам'ять Ангуса Клауда

     • 759486 переглядiв