mer-konotopa-na-zasidanni-miskradi-obliv-slugu-narodu-kachuru-vodoyu

Мер Конотопа на засіданні міськради облив “слугу народу” Качуру водою

 • 24252 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. На засіданні міської ради мер Конотопа Артем Семеніхін облив водою народного депутата від "Слуги народу" Олександра Качуру. Це журналісту УНН підтвердив сам Качура.

Цитата:

“Мене обурює ситуація. Він прийшов, облив мене брудною водою та закрився охороною, це точно якось не по-народному. Точно не народний мер він… Клоун”, - заявив Качура.

Деталі

У своєму Telegram-каналі нардеп поширив повідомлення, що наразі нібито порушено кримінальну справу за статтею про перешкоджання роботі народного депутата.

Як уточнив Качура в ефірі одного з телеканалів, він приїхав до Конотопа з робочим візитом та порушив питання питної води й стану місцевих доріг.

Нардеп прийшов на сесію міськради з питаннями до мера Конотопа, чому в місті закриваються підприємства. Також "слуга народу" приніс з собою пляшку каламутної води і повідомив, що набрав її з-під крана в Конотопі.

Після цього Семініхін схопив пляшку води та заявив, що "депутат перегрівся", і запропонував йому "витвережуватися конотопською водичкою". Після цього він почав виливати воду пляшки на парламентаря. Опонентів ледве розняли.

Своєю чергою мер Конотопа Семініхін заявив в ефірі одного з телеканалів, що причиною таких дій є нібито погрози для "вчинення незаконних дій". Він зазначив, що має "скріншоти переписок та спілкування з ним".

Нагадаємо

31 липня голова наглядової ради “Укроборонпрома” Тимофій Милованов побився з колишнім секретарем РНБО Олександром Данилюком на дні народженні останнього. Приводом для конфлікту стала суперечка щодо законності рішення про недопуск Данилюка до держслужби.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Лукашенко назвав Україну новою загрозою для Білорусі

     • 43202 переглядiв