ukenru
mer-brovariv-vidreaguvav-na-strilyaninu-v-misti

Мер Броварів відреагував на інцидент зі стріляниною в місті

 • 17580 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Стрілянина в одному з районів міста Бровари відбулася у результаті конфлікту між перевізниками. Місцева влада неодноразово зверталася до Київської ОДА щодо затвердження нових маршрутів, але звернення були проігноровані. Про це у Facebook написав мер Броварів Ігор Сапожко, повідомляє УНН.

"Сьогодні близько 7 години ранку по вулиці Олімпійська відбулася перестрілка. За попередньою версією поліції, стався конфлікт між перевізниками. Нещодавно за рішенням конкурсної комісії облдержадміністрації у Бровари на існуючий маршрут зайшла нова компанія. Це стосується саме міжміських маршрутів. Зараз з’ясовують всі обставини справи. По факту стрілянини відкрито кримінальне провадження. Станом на 9 ранку поліція затримала 11 осіб. Також є двоє постраждалих, які доставлені у Броварську лікарню з вогнепальними пораненнями" - написав Сапожко.

Також він наголосив, що всі міжміські маршрути затверджує Київська обласна державна адміністрація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео ранкової стрілянини у Броварах.

"Ми неодноразово звертались до керівника області та начальника управління інфраструктури КОДА з офіційними листами та зверненнями щодо затвердження нового експрес-маршруту з Торгмашу до метро Лісова через Окружну дорогу. Всі звернення були проігноровані. Замість цього обласна адміністрація створила та затвердила інший маршрут, який повністю дублює вже діючий. Тому, вважаю, що через відсутність діалогу між місцевими органами влади та обласною адміністрацією, ситуація загострювалась кожного дня", - додав мер міста.

Також він звернувся до всіх мешканців району Торгмаш, які могли бути свідками події, повідомити про це у поліцію.

Нагадаємо, наразі вже затримано 11 осіб ранкової стрілянини у Броварах.

Як повідомлялося раніше в УНН, у Броварах під Києвом вранці у п'ятницю сталася стрілянина під час сутичок, поліція провела масові затримання.

Пізніше стали відомі деталі ранкового конфлікту зі стріляниною у Броварах. Також повідомлялося, що троє учасників конфлікту отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП