ukenru
menshe-3-ukrayintsiv-vvazhayut-borotbu-iz-koruptsiyeyu-uspishnoyu-opituvannya

Менше 3% українців вважають боротьбу із корупцією успішною - опитування

 • 7009 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Лише 2,5% українців вважають боротьбу з корупцією в Україні "цілком успішною". Про це свідчать дані опитування фонду "Демократичні ініціативи" та Центру Разумкова, передає УНН

Так, 46,1% відсоток опитуваних вважає боротьбу з корупцією повністю провальною, 33,5% - переважно неуспішною, але є й певні успіхи, 12,2% - переважно успішною, але є ще чимало невирішених проблем. Ще 5,7% не змогли відповісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торік за корупцію до відповідальності притягнуто близько 1 тис. військових

Крім того, слід зазначити, що 73,7% респондентів вважають, що країна рухається у неправильному напрямку, а 74,6% відповіли, що сигналом того, що країна рухається у правильному напрямку стало б закінчення бойових дій на Донбасі.

Опитування було проведено в період з 15 по 19 грудня 2017 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Опитано 2004 респонденти віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЄС заявили, що в Україні потрібно негайно створити Антикорупційний суд

Нагадаємо, раніше голова представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі заявив, що Європейський союз стурбований певними подіями в сфері боротьби з корупцією в Україні

Українські Національні Новини

Суспільство