ukenru
medoff-zamikaye-10-ku-naybilsh-populyarnikh-gorilchanikh-brendiv-svitu

Medoff замикає 10-ку найбільш популярних горілчаних брендів світу

 • 14861 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. У 2018 році флагманський бренд компанії Beverage Trading Company - горілка Medoff - увійшла в ТОП-10 рейтингу Millionaires club 2018. Результати рейтингу є наслідком плідної роботи співробітників компанії. Про це УНН розповіла голова Ради директорів Beverage Trading Company Ольга Івушкіна.

"Medoff вже не вперше опиняється в цьому рейтингу. Millionaires club 2018 рейтингує лідерів ринку алкоголю за обсягами продажів продукції в світі. В цьому році ми замикаємо 10-ку найбільш продаваних горілчаних брендів на всіх континентах, і це, звичайно ж, предмет для гордості і привід для високих оцінок виконаної роботи нашою командою", - підкреслила вона.

Також, в цьому році Medoff продемонстрував значний приріст світових продажів - на 6%, додала Івушкіна.

"За цим показником ми обійшли 6 найбільш продаваних алкогольних брендів у світі", - розповіла вона.

Івушкіна додала, що команда Beverage Trading Company щомиті працює над розвитком всіх без винятку брендів. Колосальна увага приділяється якості і контролю. Співробітники компанії також дуже відповідально ​​ставляться до питань маркетингу, постійно оновлюючи лінійки.

"Для цього ми відстежуємо всі новітні світові тенденції, прагнучи запропонувати покупцеві не тільки хороший продукт, але і по-своєму ексклюзивний", - резюмувала глава Ради директорів компанії.

Нагадаємо, як писав УНН, українська горілка продовжує завойовувати іноземних покупців і міжнародні ринки.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу