ukenru
mayzhe-2-tis-boyovikh-granat-viyavili-meksikanski-politseyski-v-poshtoviy-posiltsi

Майже 2 тис. бойових гранат виявили мексиканські поліцейські в поштовій посилці

 • 8508 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Співробітники управління розвідки Федеральної поліції Мексики перехопили посилку з 1,96 тис. осколкових гранат, відправлену зі штату Тамауліпас у столицю країни. Про це повідомляє УНН з посиланням на газету El Universal.

Боєприпаси, розфасовані в 40 картонних коробок, вдалося виявити за допомогою собак з кінологічного підрозділу в центрі сортування посилок у Мехіко. Влада припускає, що смертоносний вантаж призначався злочинним угрупованням, які орудують у столиці і передмістях, а відправити його могли члени наркокартелю “Гольфо”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп просить у Конгресу 18 млрд доларів США для фінансування стіни на кордоні з Мексикою

Нагадаємо, молодий популярний в соціальних мережах блогер на прізвисько “Пірат” з Кулиакан був розстріляний в мексиканському барі за образу наркобарона. Перебуваючи у стані сп’яніння, він дозволив собі відпустити дуже образливе зауваження сексуального характеру на адресу Немес Осегери Сервантеса на прізвисько “Менчу”, лідера наркокартелю “Халіско — Нове покоління”. Слова блогера були опубліковані в соціальних мережах. Через деякий час Лагунас був розстріляний в одному з барів муніципалітету Сапопан у штаті Халіско. З його тіла витягли понад 15 куль.

Українські Національні Новини

Новини Світу