mayzhe-1000-ukrayinskikh-morpikhiv-zavershili-navchannya-u-velikiy-britaniyi

Майже 1000 українських морпіхів завершили навчання у Великій Британії

 • 1022435 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Майже 1000 українських морських піхотинців завершили навчання у Британії, де відпрацьовували десантні операції на воді на малих човнах та рейди на берег. Про це повідомили на урядовому сайті Британії, передає УНН.

Деталі

Британські командос навчали українських морпіхів здійснювати десантні операції на малих човнах, а також виконувати рейди на берег.

Також наші військові вчились проводити надводні операції у невеликих човнах, зокрема з рейдами на берег. Зазначається, що це перший такий тренінг для морських піхотинців, який Велика Британія проводить для України.

Цитата

"Ця програма підготовки, яку проводять елітні британські спецпризначенці, допоможе Україні розбудувати власні морські сили та розширити свої можливості діяти в морському середовищі", – відзначив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Доповнення

Крім того, навчання включало використання різноманітної піхотної зброї – NLAW, Stinger, мінометів, безпілотників для ведення розвідки, знищення фортифікацій противника за допомогою вибухівки. Завершувалися військові навчання завданням із плануванням та виконанням рейдів у денних та нічних умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПершу групу українських льотчиків для навчань на F-16 визначено - Politico

Commando skills for Ukraine's Marines...#RoyalMarines have spent more than six months training nearly 1,000 Ukrainian Marines in the art of commando raiding and complex amphibious operations.

#StandWithUkraine

Read more: https://t.co/owtZ4uhxKY pic.twitter.com/H86RcFrcI8

— Royal Marines (@RoyalMarines) August 11, 2023

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ініціативи України з Формули миру підтримали 58 країн — Єрмак

     • 940294 переглядiв