ukenru
matios-vvazhaye-scho-dbr-ne-zdatne-posaditi-poroshenka

Матіос вважає, що ДБР не здатне "посадити" Порошенка

 • 20047 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. На сьогодні Державне бюро розслідувань не здатне ефективно виконувати свої функції, зокрема і розслідувати та доводити наявність складу злочину у діях п’ятого Президента України Петра Порошенка. Таку думку в ефірі спецпроекту Андрія Пальчевського висловив заступник Генерального прокурора України – головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє УНН.

"Потрібно розуміти чи є інструмент. Так от інструмент з виглядом автомобіля Camry (Toyota – ред.) з двигуном "Запорожця", який видає через вихлопну трубу одне пердіння, вибачте, і дим неспроможний ні на що. Я маю на увазі ДБР і його очільника. Це перша теза. Друге, від долі ще ніхто не сховався йдучи з точки А в точку Б. Але зігзаги можуть бути різні. Я знаю одне, якщо ми сповідуємо європейську, світову практику про невідворотність покарання, то вона має наступити якщо є або віднайдений склад злочину або зібрані докази", - сказав Матіос.

Він також розповів, що в Україні часто виникає проблема з показами свідків, адже людям легше писати у соціальних мережах, ніж давати свідчення правоохоронним органам, тим самим допомагаючи розслідуванням.

Як повідомляв УНН, Порошенка допитали у ДБР у справі купівлі-продажу заводу "Кузня на Рибальському".

Українські Національні Новини

Політика