ukenru
materiali-u-spravi-vbivstva-nozdrovskoyi-nadali-predstavnikam-poterpiloyi-sud

Матеріали у справі вбивства Ноздровської надали представникам потерпілої - суд

 • 9204 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Вишгородський районний суд Київської області призначив розгляд клопотання про обрання підозрюваному у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської - Юрію Россошанському запобіжного заходу на 9 січня на 17 годину, матеріали клопотання надані представникам потерпілої для ознайомлення. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу суду.

"Клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного Россошанського Ю.В. надійшло до Вишгородського районного суду Київської області 09.01.2018 року о 15:20. Шляхом автоматизованого розподілу справ визначено слідчого суддю Рудюка О.Д.", - йдеться у повідомленні.

У суді повідомили, що наразі здійснюється процедура повідомлення учасників кримінального провадження про дату та час розгляду даного клопотання у відповідність до вимог статті 111 Кримінального процесуального кодексу України.

"Крім того, матеріали поданого клопотання надані представникам потерпілої для ознайомлення", - сказано у повідомленні.

"Розгляд клопотання призначено на 09.01.2018 року на 17:00", - додали у суді.

Нагадаємо, на Київщині у місцевій річці 1 січня знайшли мертвою 38-річну Ірину Ноздровську, за три дні після того, як вона зникла. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Поліція 8 січня затримала підозрюваного в убивстві Ноздровської. Слідчий оголосив підозру у вбивстві юристки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП