ukenru
match-chempionatu-ukrayini-pereneseno-zi-lvova-do-dnipra-cherez-koronavirus

Матч чемпіонату України перенесено зі Львова до Дніпра через коронавірус

 • 12038 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Дирекція української Прем'єр-ліги ухвалила рішення перенести матч 25-туру туру чемпіонату України "Львів" - "Дніпро-1" з 6-го на 7-е червня, повідомляється на офіційному сайті організації, передає УНН.

Також було змінено місце проведення зустрічі - поєдинок відбудеться в Дніпрі на "Дніпро-Арені", хоча номінальними господарями поля будуть львів'яни. Час початку - 19:30.

Уточнюється, що перенесення зустрічі пов'язаний з епідеміологічною ситуацією у Львові.

Як писав УНН, "Карпати" пропустять другий після рестарту матч чемпіонату України, оскільки частина футболістів та працівників клубу отримали позитивні тести на коронавірус. Разом з тим, симптомів хвороби у спортсменів не спостерігається.

Нагадаємо, що великий футбол повернувся в Україну з 30 травня.

"Наша наступна мета - можливість проведення матчів з уболівальниками на стадіонах", - заявив напередодні президент УАФ Андрій Павелко.

Втім, додав, що реалізацій даної мети безпосередньо залежить від подальшої динаміки захворюваності на COVID-19 в країні.

"Сподіваюся і бажаю всім нам, що вона буде позитивною і скоро ми зможемо насолодитися футболом разом з заповненими трибунами по всій Україні", - сказав очільник українського футболу.

Українські Національні Новини

Суспільство