ukenru
masshtabna-dtp-na-trasi-kiyiv-chop-politsiya-vidkrila-provadzhennya

Масштабна ДТП на трасі “Київ-Чоп”: поліція відкрила провадження

 • 13274 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Внаслідок зіткнення шести автомобілів на трасі “Київ-Чоп” за медичною допомогою звернулись п’ятеро осіб. Поліцейські відкрили провадження. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Львівської області.

Повідомляється, що ДТП сталась 16 вересня близько 14:40 на автодорозі "Київ-Чоп" поблизу села Виннички Пустомитівського району.

"Як попередньо встановили правоохоронці, водій тягача Volvo з напівпричепом, здійснив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, який, у свою чергу, зіткнувся з легковиком Renault Logan, той – з легковиком BMW, і далі – з ще одним мікроавтобусом Mercedes та тягачем Mercedes з напівпричепом. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тягачем Volvo керував 26-річний житель міста Миколаїв, мікроавтобусом Mercedes - 43-річний львів’янин, Renault Logan - мешканець міста Нетішин віком 54 роки, BMW - 46-річний житель Київщини, ще одного буса Sprinter - мешканець Турківського району віком 41 рік та тягача Mercedes - 52-річний житель міста Нововолинськ.

"Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій Renault та його 53-річний пасажир, а також водій та 46-річний пасажир BMW. Також за медичною допомогою звернувся 59-річний львів’янин, який перебував поруч із місцем зіткнення", - інформує поліція.

Також за фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, через масштабну ДТП на автодорозі “Київ-Чоп” поблизу села Виннички Пустомитівського району Львівської області 16 вересня вдень рух транспорту був обмежений.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП