ukenru
masove-otruyennya-ditey-v-akvaparku-khmelnitskogo-vidkrito-provadzhennya

Масове отруєння дітей в аквапарку Хмельницького: відкрито провадження

 • 14646 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом інгаляційного отруєння 16 дітей у хмельницькому аквапарку. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національної поліції.

Деталі

Ввечері 10 січня до поліції надійшло повідомлення про масове отруєння дітей з Вінницької області, які 5 січня відвідували аквапарк у Хмельницькому.

Як повідомляли, за місцем проживання до лікарні звернулося 16 дітей. У них були ознаки гострого отруєння — сльозотеча, кашель, задишка різного ступеня важкості. Всі вони отримали медичну допомогу у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні, після чого 13 дітей вирушили додому, ще трьох дітей було госпіталізовано до педіатричного відділення і відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням".

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо

Після хокейного матчу у місті Новояворівськ Львівської області до лікарні потрапило 10 дітей з отруєнням невідомою речовиною.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП