masova-strilianyna-na-vechirtsi-v-zakhidnii-filadelfii-troie-zahynuly-shestero-poraneni

Масова стрілянина на вечірці в Західній Філадельфії: троє загинули, шестеро поранені

 • 15347 переглядiв

У Західній Філадельфії під час вечірки сталася стрілянина, внаслідок якої загинули троє чоловіків і шестеро отримали поранення. Інцидент стався близько 2 години ночі на заході з 100-150 учасниками.

У неділю під час вечірки в США сталася масова стрілянина, внаслідок якої загинули 3 чоловіків і ще 6 людей отримали поранення. Про це повідомляє NBC Philadelphia, передає УНН.

Деталі

У неділю вранці в Західній Філадельфії на вечірці сталася масова стрілянина, внаслідок якої загинули щонайменше троє людей, ще шестеро отримали поранення.

За даними поліції, інцидент стався близько 2 години ночі біля перехрестя Олден-стріт і Жірард-авеню під час вечірки з приблизно 100-150 учасниками.

Інспектор поліції повідомив, що всі загиблі були дорослими чоловіками. Один із них, 33-річний чоловік, загинув на місці, а 23-річний чоловік, поранений у ногу та живіт, помер у лікарні. Ще одна жертва, знайдена о 2:12 ночі, була застрелена з близької відстані та, ймовірно, була мішенню. Третім загиблим став 29-річний чоловік, який отримав поранення в живіт і помер о 3:08 ранку.

В США сталась стрілянина в торговому центрі: є загиблий та поранені25.12.23, 10:29

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові стався вибух

     • 25606 переглядiв