marvel-pokazav-treiler-filmu-kapitan-ameryka-prekrasnyi-novyi-svit-vzhe-bez-krisa-evansa

Marvel показав трейлер фільму "Капітан Америка: Прекрасний новий світ" вже без Кріса Еванса

 • 100642 переглядiв

Ентоні Макі переймає роль Капітана Америки від Кріса Еванса у новому фільмі Marvel "Капітан Америка: Чудовий новий світ", четвертій частині серії фільмів про Капітана Америку.

Marvel Studios випустила перший тизер нового фільму "Капітан Америка: Прекрасний новий світ" (Captain America: Brave New World), в якому вперше головну роль легендарного супергероя виконає Кріс Еванс, а Ентоні Макі, передає УНН з посиланням на Variety.

Студія Marvel випустила перший трейлер фільму "Капітан Америка: Прекрасний новий світ", четвертого фільму про Капітана Америку і першого фільму з Ентоні Макі в головній ролі супергероя Сема Вілсона, раніше відомого як напарник Кепа - Сокіл.

Макі переймає мантію Кепа від Стіва Роджерса Кріса Еванса, який зіграв головну роль у попередніх трьох фільмах про Капітана Америку та чотирьох фільмах "Месників".

Наприкінці фільму 2019 року "Месники: Завершення" Стів прощається зі своїми колегами-супергероями та повертається в минуле, щоб провести нове життя зі своєю коханою Пеґґі Картер. Він віддає свій культовий вібранієвий щит Сему, який присягається не зраджувати всесвітньо відомому герою.

Однак неясно, чи буде четвертий фільм "Капітан Америка" слідувати тій же сюжетній лінії, що і комікси.

"Капітан Америка: Прекрасний новий світ" стане першим поверненням Макі до всесвіту Marvel. До акторського складу увійшли його колеги по фільму "Сокіл та Зимовий солдат" Денні Рамірес у ролі нового Сокола та Карл Ламблі в ролі Ісайї Бредлі; Шира Хаас в ролі ізраїльського супергероя Сабри; Джанкарло Еспозіто в ролі таємничого лиходія; а також Форд, який перебрав на себе роль "Блискавки" Росса від покійного Вільяма Херта. Фільм також включає в себе ретроспективу кіновсесвіту, повертаючи Лів Тайлер у ролі Бетті Росс та Тіма Блейка Нельсона у ролі Лідера з фільму "Неймовірний Халк".

Нагадаємо

Кінематографічний всесвіт Marvel ось-ось вийде на зовсім інший рівень, - наприкінці цього місяця вийдуть "Дедпул і Росомаха", і, згідно з даними Marvel Studios, це ключ до того, що буде далі.

Ірина Колеснік

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі