ukenru
marlosa-viznano-naykraschim-futbolistom-travnya-v-upl

Марлоса визнано найкращим футболістом травня в УПЛ

 • 10000 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. За результатами голосування у проекті, організованому українською Прем’єр-Лігою і ТМ "Parimatch", Марлос визнаний уболівальниками найкращим гравцем Ліги Парі-Матч у травні, інформує УНН з посиланням на сайт УПЛ.

За умовами конкурсу у голосуванні брали участь переможці номінації "Найкращий гравець туру" (у травні: 28 тур — Денис Гармаш ("Динамо"), 29 тур — Бланко Лещук ("Шахтар"), 30 тур — Денніс Бонавентуре ("Зоря"), 31 тур — Андрій Ярмоленко ("Динамо"), 32 тур — Іван Петряк ("Зоря"), а також гравці, які, на думку експертної ради, відзначалися стабільністю впродовж останніх п’яти турів і заслужили право взяти участь у голосуванні: Тайсон ("Шахтар"), Марлос ("Шахтар") і Володимир Шепелєв ("Динамо").

Після визначення восьми номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати свій голос за гравця, якого вони вважають найкращим у травні. За результатом їхнього вибору Марлос отримав 70 відсотків голосів. Друге місце посів Андрій Ярмоленко — 12 відсотків, далі розмістилися Тайсон — 8 відсотків голосів і Денніс Бонавентуре — 4 відсотки.

Зауважимо, що для бразильця це вже друга перемога в конкурсі — вперше його визнали найкращим за підсумком листопада 2016 року.

Як повідомляв УНН, А.Ярмоленко переміг в бомбардирській гонці УПЛ.

 

Українські Національні Новини

Спорт