ukenru
marikhuanu-pid-krishkoyu-palivnogo-baku-viyavili-prikordonniki-na-kpvv-gnutove

Марихуану під кришкою паливного баку виявили прикордонники на КПВВ "Гнутове"

 • 7764 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 19 грудня. УНН. Марихуану під кришкою паливного баку та алкогольні напої в газовому обладнанні виявили прикордонники на КПВВ “Гнутове”. Про це кореспонденту УНН повідомила прес-служба Донецького прикордонного загону.

Щойно під час здійснення контрольних заходів прикордонники в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Гнутове" виявили марихуану та алкогольні напої, які переміщувались у спеціально обладнаному місці.

У автомобілі ВАЗ, який рухався на непідконтрольну територію прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили товари народного вжитку та чималу кількість алкогольної продукції, яку чоловік вирішив сховати у газовому обладнанні. У другому випадку порушник, щоб ввезти речовину, попередньо марихуану, до підконтрольної українській владі території вдався до хитрощів. Згорток з речовиною громадянин прикріпив до кришки паливного баку. За допомогою службової собаки Веги прикордонники виявили знахідку. Сам чоловік під час бесіди з правоохоронцями повідомив, що виявлений згорток йому не належить, і він не володіє інформацією звідки він з'явився у його автомобілі.

Для з'ясування походження та мети переміщення наркотичної речовини громадянина передано компетентним органам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП