ukenru
mandat-misiyi-obsye-na-dvokh-rosiyskikh-kpp-prodovzhili-do-nastupnogo-roku

Мандат місії ОБСЄ на двох російських КПП продовжили до наступного року

 • 8923 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Мандат місії спостерігачів ОБСЄ на російських пунктах пропуску "Гуково" і "Донецьк" продовжили до 31 січня 2019 року. Про це повідомляє постійне представництво України при міжнародних організаціях у Відні, передає УНН.

“Прийнято рішення щодо продовження до 31.01.2019 мандату місії спостерігачів ОБСЄ на російських пунктах пропуску „Гуково“ і „Донецьк“. Росія знову заблокувала поширення мандату місії на всі ділянки кордону, прилеглі до окупованих РФ територій Донецької і Луганської областей”, — сказано у повідомленні.

Зазначимо, місія перебуває на місці з 29 липня 2014 року.

Як повідомляв УНН, Росія регулярно блокує розширення мандату місії на всю ділянку кордону, прилеглу до тимчасово неконтрольованої урядом України території Донбасу.

Прийнято рішення щодо продовження до 31.01.2019 мандату Місії спостерігачів ОБСЄ на російських пунктах пропуску «Гуково» і «Донецьк». Росія знову заблокувала поширення мандату місії на всі ділянки кордону, прилеглі до окупованих РФ територій Донецької і Луганської областей pic.twitter.com/dSAZHv19bl

— UKR Mission to OSCE & UN in Vienna (@UKRinOSCE) 30 августа 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика