ukenru
malyuska-poyasniv-istoriyu-z-sobakoyu-za-borgi-na-torgakh-setamu

Малюська пояснив історію з “собакою за борги” на торгах СЕТАМу

 • 16093 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Собаку, виставленого на аукціон ДП “СЕТАМ”, не відбирали за борги. Якщо нових “нормальних” господарів у нього не з‘явиться, міністр юстиції України Денис Малюська пообіцяв викупити його на аукціоні і віддати на перевиховання. Про це міністр написав у Facebook, передає УНН.

“Собака за борги” вчора стала однією з топ-новин та топ-маніпуляцій. Спочатку про цю конкретну собаку, якій: не пощастило з господарями, не пощастило з характером. Результат — покусані звичайні перехожі, власник оштрафований постановою Краснолиманського міського суду Донецької області, і цією ж постановою суд постановив цю собаку конфіскувати. Тобто мова не йде про продаж за борги. Щиро сподіваюся, що у нових господарів їй буде краще. Якщо нових нормальних господарів не з‘явиться, викуплю цю собаку на аукціоні сам і віддам на перевиховання/навчання“, — написав Малюська.

На його думку, реакція медіа була б цілком протилежною, якби цей собака покусав не дорослих, а, наприклад, дітей.

Нагадаємо, раніше УНН повідомив про те що держпідприємство “СЕТАМ” виставило на аукціон арештованого пітбультер’єра з документами. Стартова ціна — 112,5 грн. 

Українські Національні Новини

Політика