malyar-vorog-maye-na-meti-vikhid-do-kupyanska-stvoriv-nastupalne-ugrupuvannya-i-namagayetsya-prosuvatisya-ale-bezuspishno

Маляр: ворог має на меті вихід до Куп'янська, створив наступальне угрупування і намагається просуватися, але безуспішно

 • 279340 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Російські війська сформували наступальне угруповання на Куп'янському напрямку і намагається рухатись вперед, але безуспішно. Мета ворога - прорвати оборону і вийти до Куп'янська. Про це заявила у середу заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата

"Схід. Станом на зараз основним напрямком наступу ворога залишається Куп'янський напрямок. Тут ворог сформував наступальне угруповання і намагається рухатись вперед, втім безуспішно. Оперативна ситуація складна, але контрольована. Сили оборони України мужньо стримують там наступ ворога", - написала Маляр у Telegram.

З її слів, противник вже кілька днів веде безуспішні наступальні дії в районі Синьківка Харківської області.

"Мета ворога на Куп'янському напрямку - прорвати оборону наших військ та вийти безпосередньо до Куп'янська", - зазначила заступниця міністра оборони.

Деталі

Вона вказала, що інтенсивність бойових дій та ворожих обстрілів висока. "По деяких позиціях буває по декілька змін положення за день", - додала посадовиця.

"Усі необхідні рішення для підсилення нашої стійкості оперативно прийняті на місці командирами та командуванням східного угруповання військ", - зауважила Маляр.

"На Бахмутському напрямку ми продовжуємо вести наступальні дії на південному фланзі довкола міста Бахмут, закріплюємось на досягнутих рубежах. Ворог постійними штурмами робить спроби відновити втрачене положення на околицях Кліщіївки та в районі Зайцеве", - повідомила заступниця міністра.

Нагадаємо

У Генштабі вказали, що Сили оборони продовжують наступальні дії на південь від Бахмута і закріплюються.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі