ukenru
malyar-rosiyski-viyskovi-vidmovlyayutsya-yti-u-nastup-a-mediki-prikhovuyut-realni-vtrati

Маляр: російські військові відмовляються йти у наступ, а медики приховують реальні втрати

 • 929832 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Російські окупаційні війська продовжують зазнавати великих втрат у живій силі. При цьому медикам наказано приховувати реальні втрати. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає УНН.

Медичні заклади на тимчасово окупованій території України переповнені важкопораненими, їх евакуація для лікування на території росії майже не здійснюється.

Цитата

«З метою приховування відомостей про кількість померлих від ран, їх облік ведеться виключно російськими військовими медиками.

Разом з тим інформація про реальні втрати росіян швидко розповсюджується серед військовослужбовців та деморалізує особовий склад противника. Зокрема, приданий на посилення 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту рф добровольчий козачий загін відмовляється брати участь у наступі і виконувати накази некомпетентного командування», - повідомила вона у своєму Телеграм-каналі.

Така тенденція, додала Маляр, спостерігається і в інших підрозділах противника.

«У зв’язку з цим командування російських окупаційних військ активізувало проведення заходів примусового та карального характеру, намагаючись покращити стан військової дисципліни та запобігти випадкам масового залишення районів ведення бойових дій», - повідомила заступниця міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили ще 930 окупантів: Генштаб оновив дані про втрати ворога

Українські Національні Новини

Війна