malo-perevoziti-zaliznu-rudu-do-kitayu-kubrakov-pro-sudno-pid-praporom-liberiyi-yake-atakuvala-rf

Мало перевозити залізну руду до Китаю: Кубраков про судно під прапором Ліберії, яке атакувала рф

 • 59330 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Цивільне судно під прапором Ліберії, яке рф атакувала ракетою, мало перевозити залізну руду до Китаю. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр з відновлення Олександра Кубракова на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні ураження також отримало цивільне судно, яке мало перевозити залізну руду до Китаю. Нажаль, російська ракета вбила одну людину, та поранила трьох членів екіпажу - громадян Філіпин", - повідомив Кубраков.

Додамо

Віце-прем'єр нагадав, що це чергова атака рф на портову інфраструктуру Одещини.

"Це вже 21 цілеспрямована атака росії після виходу з зерновоі угоди. За цей час країна-терррст пошкодила понад 160 об’єктів інфраструктури та 122 транспортних засоба... Саме тому Україна робить все для посилення ППО та прикриття півдня України від російських терористичних атак. Ми дякуємо всім партнерам, які допомагають із захистом нашого неба", - додав Кубраков.

Раніше

Російські військові атакували цивільне судно під прапором Ліберії під час його заходу в один з портів Одещини. Як повідомили Сили оборони півдня України, під час атаки загинув лоцман, ще троє членів екіпажу - поранені.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський отримав звіт Єврокомісії

     • 45436 переглядiв