ukenru
madridskiy-real-zatsikavivsya-tsentrovim-zbirnoyi-ukrayini-pustovim

Мадридський Реал зацікавився центровим збірної України Пустовим

 • 8470 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Центрового збірної України та іспанського "Обрадойро" Артема Пустового назвали претендентом на перехід в гранд європейського баскетболу – мадридський "Реал", інформує ФБУ з посиланням на Encestando, передає УНН.

Пустовий опинився серед групи гравців, серед яких "Реал" розглядає можливу заміну травмованому сербу Огнєну Кузмичу, який порвав хрестоподібні зв'язки та пропустить увесь сезон. Крім українця в сферу інтересів мадридців потрапив словенець Гаспар Відмар з турецького "Банвіта" та його співвітчизник Ален Омич з єрусалимського "Хапоеля".

Примітно, що на даний момент в складі "Обрадойро" Пустовий є лідером серед баскетболістів чемпіонату Іспанії за блок-шотами - 16 в 5-ти матчах, у середньому 3,2 блок-шоти за поєдинок.

Додамо, що на Євробаскеті-2017 Пустовий був одним з найкращих у збірній України та увійшов до топ-20 найрезультативніших гравців турніру – 15,3 очки в середньому за зустріч.

Нагадаємо, що напередодні центрового "Обрадойро" було названо в розширеному складі національної команди на кваліфікацію чемпіонату світу 2019 року.

Як повідомляв УНН, тренер команди НБА "Сан-Антоніо Сперс" також зацікавився Пустовим.

Українські Національні Новини

Спорт