ukenru
m-olbrayt-na-zustrichi-iz-p-poroshenkom-vazhlivo-nadati-ukrayini-oboronnu-zbroyu

М.Олбрайт на зустрічі із П.Порошенком: важливо надати Україні оборонну зброю

 • 13547 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Президент України Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Національного демократичного інституту США (НДІ) на чолі з Головою Ради директорів цієї організації, колишнім Державним секретарем США Мадлен Олбрайт. Під час зустрічі М.Олбрайт наголосила на важливості надання Україні оборонної зброї, передає УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

Як повідомили у прес-службі, Глава держави висловив вдячність американській стороні за послідовну підтримку України у протидії російській агресії та реалізації демократичних реформ в нашій країні.

Президент поінформував представників НДІ про подальше загострення ситуації на Донбасі через провокаційні дії Росії та контрольованих нею бойовиків.

За інформацією АП, у зв'язку з цим було відзначено необхідність збереження санкцій щодо Росії до повного виконання Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності України включно з Кримом.

"Мадлен Олбрайт наголосила на важливості надання Україні оборонної зброї з метою забезпечення законного права суверенної держави на самооборону відповідно до статті 51 Статуту ООН", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Раніше М.Олбрайт заявила, що Росія - насправді "всього лише Бангладеш з ядерним арсеналом".

Українські Національні Новини

Політика