ukenru
lyudi-prignicheni-golova-kharkivskoyi-oda-rozpoviv-pro-psikhologichniy-stan-evakuyovanikh-ukrayintsiv

"Люди пригнічені": голова Харківської ОДА розповів про психологічний стан евакуйованих українців

 • 21676 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Люди, яких евакуювали з Уханю, пригнічені тим, як їх сприймають в Україні. Про це під час брифінгу повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер.

"Звісно, що люди пригнічені. В першу чергу, вони отримують інформацію про те, що їх тут приймають не дуже добре. Це бентежить зараз всіх…Вони вже подвійну перевірку пройшли на наявність коронавірусу. Не дай Боже цей вірус там є. Ми бачимо, як до таких людей ставляться в інших країнах, де вже проявилася ця хвороба. А що відбувається у нас? На мій погляд, ми не повинні допускати такого ставлення до громадян", - зазначив він.

Нагадаємо, літак у аеропорту Харків приземлився о 11:50.

PQ1117 із Києва до Харкова був запланований на 11:40.

Нагадаємо, об 11:10 літак з евакуйованими українцями та іноземцями з Уханя після дозаправки вилетів із аеропорту "Бориспіль".

Як повідомляв УНН, літак із евакуйованими українцями з Китаю приземлився у аеропорту "Бориспіль" на дозаправку. Там він дозаправився пальним і вилетів у Міжнародний аеропорт міста Харків.

Також повідомлялося, що спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції їх буде доправлено на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області.

Раніше повідомлялося, у Нових Санжарах на Полтавщині люди мітингують через можливе розміщення евакуйованих з Китаю українців у санаторії в області.

Нагадаємо, що лайнер мав прибути до міжнародного аеропорту "Бориспіль" о 7:56. Не виключався і варіант Харківського аеропорту.

Українські Національні Новини

Суспільство