ukenru
lyudey-zalyakuvali-ta-bili-na-kharkivschini-politsiya-znayshla-sche-odnu-kativnyu

Людей залякували та били: на Харківщині поліція знайшла ще одну катівню

 • 120997 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. У звільненому селі Піски-Радьківські на Харківщині виявили ще одну катівню, в якій російські окупанти знущалися над місцевими мешканцями під час окупації. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції, інформує УНН.

Цитата

«Після деокупації наші поліцейські документують тут воєнні злочини армії «визволителів». Вони виявили в погребі ще одну катівню, де в нелюдських умовах утримували місцевих. Людей залякували, били та знущалися», - ідеться у повідомленні.

Деталі

У поліції зазначають, що загарбники залишили розграбовані будинки, бруд та нечистости, в будинках, в яких жили - «розтяжки» на дверях.

Доповнення 

У деокупованому Вовчанську Харківської області виявили чергову катівню, яку російські окупанти облаштували на території одного з підприємств. У приміщенні виявили інструменти для катувань, зашморги, хомути тощо. Окупанти нещадно били незаконно ув’язнених, катували електричним струмом, виривали нігті та ламали пальці. На стінах катівні із нелюдськими умовами утримання зафіксовано дати перебування людей. Ба більше – хтось із в’язнів викарбував в одній із камер молитву.

Проект Радіо Свобода - Донбас.Реалії отримали фото з підвалу військкомату в селищі Шевченкове, Куп'янського району, де російські війська катували людей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП