lukashenko-zrobyv-zaiavu-pro-yadernu-zbroiu-vse-na-svoikh-mistsiakh-u-khoroshomu-stani--2

лукашенко зробив заяву про ядерну зброю: все на своїх місцях у хорошому стані

 • 32872 переглядiв

білоруський диктатор олександр лукашенко у рф відповів на запитання журналістів, чи доставлено до білорусі всю російську ядерну зброю, що планувалася, передає УНН із посиланням на БЕЛТА.

"Давно. Я ж говорив уже, коли закінчилося постачання. Ще у вересні, на мою думку, або в жовтні. На початку жовтня остання. Все на своїх місцях у хорошому стані", - сказав лукашенко.

Відповідаючи на запитання, коли найближчі військові навчання, він зазначив: "Щодня вчимося. Навіть колишні вагнерівці, які у нас залишилися, працюють сьогодні у нас у підрозділах, передають досвід".

Польща: ядерна зброя в білорусі є ще однією загрозою миру в Європі26.03.23, 17:34 • [views_404025]

Нагадаємо

Російський диктатор володимир путін заявив, що рф 1 липня закінчує будівництво спеціального сховища для тактичної ядерної зброї у білорусі та вже передала білоруській армії ракетний комплекс "Іскандер", здатний нести таку зброю. путін додав, що це відповідь на рішення Великої Британії передати Україні танкові снаряди зі збідненим ураном.

Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська заявила, що розміщення на території білорусі російської тактичної ядерної зброї порушує конституцію країни.

У Пентагоні відповіли на заяву путіна щодо планів розміщення тактичної ядерної зброї в білорусі: "Ми не побачили ні причин для зміни готовності наших ядерних сил, ні ознак того, що росія готується застосувати ядерну зброю".

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Бої за Мар’їнку тривають: у ЗСУ спростували заяви шойгу

     • 28648 переглядiв