lukashenko-zayaviv-scho-znachnu-chastinu-yadernoyi-zbroyi-vzhe-zavezli-do-bilorusi

лукашенко заявив, що значну частину ядерної зброї вже завезли до білорусі

 • 719721 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Значна частина російської ядерної зброї, яку планується завезти до білорусі, вже перебуває на території країни. Про це президент рб заявив на церемонії вручення погонів найвищому офіцерському складу, пише УНН з посиланням на БелТа.

Деталі

Президент рб лукашенко заявив, що значну частину російської ядерної зброї уже завезли на територію білорусі. Він також додав, що «вагнерівці» не будуть її охороняти, бо у білорусів «достатньо хлопців, які здатні охороняти цей об'єкт разом із росіянами». Обслуговуванням зброї, за словами лукашенко, займуться росіяни.

Цитата

«Жодну ядерну зброю «вагнер» охороняти не буде. Там охоронятимуть і охороняють сьогодні, оскільки вже частина ядерної зброї зброї (не говоритиму, скільки), більша частина завезена в білорусь. Дивно, що не відстежили. Охороняють росіяни і білоруси. Працюємо разом. У нас такого досвіду немає. Обслуговують росіяни. Ми допомагаємо обслуговувати цю ядерну зброю», - заявив лукашенко.

Додамо

Він підкреслив, що подібні заяви щодо ПВК - це звичайний фейк: «Ніякий «вагнер» не охоронятиме ядерну зброю. Це наше завдання. І за збереження зброї персональну відповідальність несу передусім я», додав глава рб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: путін подякував лукашенку за «виконану роботу»

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух у Парижі: під завалами знайшли тіло загиблого

     • 779125 переглядiв