luhanska-oblast-rosiiski-viiska-provodiat-nazemni-operatsii-ta-obstriliuiut-nevske-i-bilohorivku

Луганська область: російські війська проводять наземні операції та обстрілюють Невське і Білогорівку

 • 33304 переглядiв

Ворожі сили проводять наземні операції за підтримки авіації на Луганщині, атакуючи такі райони, як Серебрянський ліс та Стельмахівка. Невське та Білогорівка зазнали артилерійських та мінометних обстрілів.

На території Луганщини ворог намагається проводити наземні операції за підтримки авіації. Крім того, за останню добу під вогонь мінометів та артилерії потрапили Невське та Білогорівка. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Коли дозволяє погода, окупанти користуються перевагою в авіації, підтримуючи з неба наземні операції. Так, вчора вони вдарили по Серебрянському лісу, територію якого намагалися штурмувати вісім разів. Ще декілька атакуючих спроб ворога зупинені поблизу Стельмахівки,

розповів Артем Лісогор

Під вогонь артилерії та мінометів потрапили Невське та Білогорівка.

Лисогор також розповів про ситуацію на окупованих територіях.

При в’їзді до Кремінної росіяни перевіряють місця реєстрації та поточного проживання, а також номер мобільного телефону. Втім, задзвонити на нього вони не в змозі, доки людина не виїде в зворотному напрямку, бо зв’язку там зараз немає.
На окупованій частині Сватівщини відрізають газопостачання в будинках, де раніше проживали військові рф. Бо господарі, звісно що, давно евакуювалися, а самі росіяни за блакитне паливо впродовж року-півтора нічого не сплачували. Наступний, хто вирішить там розквартируватися, повинен буде за комфорт поповнити рахунок газовиків за попередників,

повідомив Артем Лісогор.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 80 бойових зіткнень за добу: ситуація на фронті

     • 29981 переглядiв