ukenru
luganschina-vid-ruk-okupantiv-zaginulo-4-lyudini-poraneno-9

Луганщина: від рук окупантів загинуло 4 людини, поранено - 9

 • 204448 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Голова Луганської ОДА Олег Синєгубов в ефірі телерадіомарафону повідомив про обстріли в області та кількість загиблих й поранених. Про це інформує УНН.

Цитата

"Сьогодні вдень ворог продовжив обстрілювати мирні райони Харківа та області. Вкотре страждає Салтівка. Унаслідок влучання російських снарядів у 12-поверховий житловий будинок сталася масштабна пожежа. Повністю зруйновані квартири на 3 та 4 поверхах. У Харкові через обстріли окупантів поранено 4 цивільних", - розповів Синєгубов.

Деталі

Крім того ворог продовжив обстрілювати Харківський та Золочівський райони. В Дергачах та сусідніх селах загинули 3 мирних мешканців, 1 людина поранена. В Золочівському районі – 1 загиблий, 4 поранених.

На Ізюмському напрямку тривають бої. Збройні сили України тримають оборону і продовжують завдавати серйозних втрат російським окупантам. Сьогодні в районі Балаклеї наші захисники збили черговий ворожий літак. Це був винищувач-бомбардувальник Су-34.

Нагадаємо

В Ірпені на Київщині тероборона затримала двох чоловіків, які мародерили, а потім, коли місцеві жінки на них поскаржилися, кинули у них гранату. За життя однієї з них борються лікарі.

Українські Національні Новини

Суспільство