ukenru
luganschina-okupanti-vluchili-u-dva-korpusi-likarni-u-syevyerodonetsku-v-oblasti-10-zagiblikh

Луганщина: окупанти влучили у два корпуси лікарні у Сєвєродонецьку, в області 10 загиблих

 • 138302 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. У Сєвєродонецьку на Луганщині окупанти влучили у два корпуси лікарні та будівлю "Імпульсу", завдали авіаударів по Попаснянщині, по області за добу десять загиблих та троє поранених людей. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

"У два корпуси лікарні та будівлю «Імпульсу» росіяни влучили в Сєвєродонецьку, авіаудари по Попаснянщині, по області маємо десятьох загиблих та трьох поранених. Серед поранених жителі Гірського, Золотого та Борівського", - написав Гайдай.

Деталі

За його словами, зранку вогонь артилерії ворог знов спрямував на Сєвєродонецьку міську багатопрофільну лікарню, де тепер пошкоджено ще два корпуси.

"Зафіксоване влучання в будівлю Сєвєродонецького науково-виробничого об’єднання «Імпульс», відомого своїми розробками на увесь світ. Також в Сєвєродонецьку зруйновані магазин будівельних матеріалів та чотири багатоповерхівки. Ще чотири будинки – в Рубіжному, два – в Лисичанську. Щонайменше два авіаційні удари нанесли росіяни по селам Попаснянської громади. Руйнувань зазнали три будинки у Врубівці, чотири – у Комишувасі, по два – у Новозванівці та Троїцькому. Три – у Тошківці Гірської громади", - повідомив Гайдай.

Окрім того, за його словами, артилерійським обстрілом завдано шкоди дев’ятьом будинкам у Гірському та шістьом – у Золотому.

"До речі, штурмуючи Гірську громаду, росіяни вимушені були відійти, як і в районі Сиротиного поблизу Сєвєродонецька. Втрати ворога – чисельні", - додав Гайдай.

Доповнення

16 травня Гайдай повідомляв, що окупанти без зупину гатять по Сєвєродонецьку на Луганщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП