ukenru
luganschina-okupanti-nastupayut-u-napryamku-nizhnogo-ta-orikhovogo-golova-ova

Луганщина: окупанти наступають у напрямку Нижнього та Оріхового - голова ОВА

 • 195302 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Російські окупанти у Луганській області почали наступ на Нижнє та Оріхове, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Обстріли по всій лінії фронту. росіяни після взяття Новотошківського почали наступ на Нижнє та Оріхове. Мирних бомбили у всіх вільних містах. У Привіллі один загиблий", - зазначив Гайдай.

Деталі

"орки зосередилися на наступі на Сєверодонецькому та Попаснянському напрямках, хочуть повністю захопити Попасну та Рубіжне, і наступати на Сєверодонецьк. Ключове слово «хочуть». На Сєверодонецькому напрямку після встановлення контролю над Новотошківським, росіяни наступають у напрямку населених пунктів Нижнє та Оріхове", - розповів деталі голова Луганської ОВА.

З його слів, "у ЗСУ інша думка з приводу «хотєлок» рашистів: на Донбасі за минулу добу відбито дев’ять атак ворога, знищено дев’ять танків, одинадцять артилерійських систем, чотири одиниці спеціальної та сімнадцять одиниць броньованої техніки, три одиниці спеціальної інженерної та шіснадцять одиниць автомобільної техніки, чотири паливозаправники та одну зенітну установку".

Він зазначив, що "росіяни всю останню добу обстрілювали житлові масиви вільних міст Луганщини".

Раніше

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що рашисти обстріляли населений пункт Привілля, Луганської області. Внаслідок обстрілів загинув місцевий житель.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП