ukenru
loto-zabava-ostanniy-milyoner-2018-roku-zyavivsya-na-bukovini

“Лото-Забава”: останній мільйонер 2018 року з'явився на Буковині

 • 6866 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. У неділю, 30 грудня, в Україні з'явився новий мільйонер. Про це повідомив оператор державних лотерей "М.С.Л.", передає УНН.

Тираж №1012 державної лотереї “Лото-Забава” був останнім у 2018 році. Відомо, що свій виграшний білет № 0142386 щасливчик придбав на фірмовому столі "М.С.Л." за адресою: вул. Незалежності, 91, м. Заставна.

"Гравець, який закреслив три лінії в одному ігровому полі з однією пільговою підковкою, став 312-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів "Лото-Забава" та 33-ім у цьому році", - наголосили в "М.С.Л."

Переможця та новоспеченого багатія запрошують приєднатися до закритого “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.”, а також скористатися VIP-програмою “Два дні з життя мільйонера”, розрахованою на двох осіб.

"Усіма перевагами членства у "КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л." уже скористалися Оксана Сорокіна та її свекруха Надія Андріївна. Гості провели незабутні вихідні у столиці протягом 8-9 грудня.

Упродовж вихідних на гостей з Харківщини очікували індивідуальна екскурсія Києвом усіма найгарнішими та найцікавішими місцями, професійна фотосесія, частування у статусних ресторанах, проживання у готелі у центрі Києва, а родзинкою програми став візит до "Зимової країни" на ВДНГ", - нагадали у "М.С.Л." 

Українські Національні Новини

Суспільство