ukenru
lotereyniy-milyoner-pokhvalivsya-svoyim-avtoparkom

Лотерейний мільйонер похвалився своїм автопарком

 • 12862 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. У далекому 2001 році англієць Том Нейлор виграв 15,5 млн фунтів стерлінгів (майже 21 млн дол.) у лотерею. Завдяки виграшу він здійснив свою мрію - придбав 6 розкішних автомобілів на додачу до тієї, якою володів спочатку, передає УНН з посиланням на Birmingham Mail.

Повідомляється, що Т.Нейлор побудував для кожної машини окремий гараж. Також 62-річний англієць користується певним авто залежно від дня тижня: понеділок - Mustang V8, вівторок - Jaguar XJR, середа - Jaguar XJ220, четвер - кабріолет Jaguar F-Type, п'ятниця - Aston Martin DB9 - Bond Edition, субота - Aston Martin DB9, неділя - Landrover Discovery.

Також зазначається, що до рекордного виграшу Т.Нейлор мріяв лише про те, щоб якось купити суперкар Jaguar XJ220.

Результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Більшу частину грошей вони витрачають на поліпшення свого побуту і відпочинок з сім'єю.

Наприклад, подружня пара з Хмельницької області, через два роки після тримільйонного виграшу в лотерею "Лото-Забава", обзавелася новим авто, сільгосптехнікою, зробила ремонт в будинку, провела центральне водопостачання і тепер готується відправити дітей і онуків на відпочинок.

Будівельник з Черкаської області після виграшу 1 млн грн в "Лото-Забава" зробив капітальний ремонт в будинку, купив авто і вперше в житті поїхав із сім'єю на море.

Вісімнадцять років чекав свій виграш житель Тернопільської області Григорій Цапура. Довгоочікуваний мільйон він виграв в лютому цього року. Гроші виявилися вельми доречними: частину виграшу він відразу витратить на лікування.

Це всього три історії щасливих володарів лотерейних виграшів "Лото-Забава". Всього ж їх 290. Саме стільком українським гравцям пощастило зірвати куш в один мільйон гривень і більше в цій лотереї компанії "М.С.Л.".

Українські Національні Новини

Новини Світу