liut-mozhna-konvertuvaty-v-pomstu-fedorov-zaklykav-ukraintsiv-na-tot-povidomliaty-pro-tekhniku-okupantiv

Лють можна конвертувати в помсту: Федоров закликав українців на ТОТ повідомляти про техніку окупантів

 • 28662 переглядiв

Віце-прем'єр-міністр України Михайло Федоров закликав повідомляти про російську військову техніку через чат-бот після смертоносної атаки на цивільні об'єкти.

Зважаючи на сьогоднішню масовану ворожу атаку по території України, людей на окупованих територіях закликали повідомляти в чатбот єВорог про техніку загарбників. Повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

"росія зранку знову атакувала Україну. Є загиблі, постраждалі, знищені будинки, пошкоджені пологовий будинок, торговельний центр, спалені автівки і вирви посеред вулиць. Лють.

Але цю лють можна конвертувати — і вийде помста. Збираємо інформацію про російські ракетні комплекси Іскандер, С-300 та С-400 і вогнеметні системи залпового вогню Буратіно / Cолнцепьок.

Прошу українців, які перебувають на окупованих територіях і бачать цю техніку, за можливості повідомити про неї в чатбот єВорог. Треба точна геолокація, опис, фото і відео", - закликав Михайло Федоров.

Нагадаємо

Під час ворожої атаки у п'ятницю у небі над Україною було збито 114 з 158 повітряних цілей - ракети різних типів та ударні БплА. 

Щонайменше 18 людей загинуло та 132 отримали поранення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія демонструє, що не має іншої мети, ніж терор, вбивства та геноцид українців – умєров

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетний удар по Києву: кількість жертв зросла до 9

     • 26371 переглядiв

    Ракетний удар по Києву: кількість жертв зросла до 8

     • 29302 переглядiв

    Ракетний удар по Запоріжжю: відомо вже про вісьмох загиблих

     • 31758 переглядiв