ukenru
likari-rozpovili-pro-stan-pobitogo-spivrobitnika-sbu-na-khmelnichchini

Лікарі розповіли про стан побитого співробітника СБУ на Хмельниччині

 • 12031 переглядiв

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 12 грудня. УНН. Постраждалий співробітник СБУ перебуває у Волочиській лікарні на Хмельниччині у задовільному стані з легким струсом головного мозку. Про це кореспонденту УНН розповів начмед Волочиської ЦРЛ Володимир Гедзюк.

Він зазначив до пацієнт поступив у неврологічне відділення каретою швидкої допомоги близько 11-ї ранку з підозрою на закриту черепно-мозкову травму. Наразі проведено обстеження, лікарі діагностували легкий струс головного мозку.

Пацієнт у задовільному стані, отримує лікування. Загрози життю немає.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, за фактом побиття нардепом співробітника СБУ відкрито кримінальне провадження. Під час проведення слідчих дій на одному з підприємств міста Волочиськ, в рамках розслідування кримінального провадження щодо зловживань посадовими особами Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, народний депутат С.Лабазюк побив співробітника СБУ. Як повідомили, проводиться розслідування зловживань посадовцями Служби автомобільних доріг своїм посадовими обов’язками, в наслідок чого державі були завдані багатомільйонні збитки. Відкритого за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

 

Українські Національні Новини

Суспільство