lider-ddt-shevchuk-zayaviv-zi-stseni-u-rf-scho-batkivschina-ne-dupa-prezidenta-na-nogo-sklali-protokol

Лідер "ДДТ" Шевчук заявив зі сцени у рф, що "батьківщина – не дупа президента". На нього склали протокол

 • 559654 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. На російського музиканта, соліста гурту "ДДТ" Юрія Шевчука склали протокол правоохоронці в рф після його слів про те, що "батьківщина – не дупа президента". Про це повідомляє УНН, посилаючись на допис концертного організатора Радміра Усаєва в Instgram.

Деталі

За словами Усаєва, 18 травня під час концерту в російській Уфі соліст "ДДТ" Юрій Шевчук зі сцени заявив, що "батьківщина – це не дупа президента, і не потрібно її весь час цілувати". Після цього до нього за лаштунки прийшли силовики та склали протокол.

Цитата

"Відразу після концерту за лаштунки проникли силовики, ізолювали Юрія Шевчука від гурту, не пропускаючи навіть директора колективу (виставивши на вході в гримерку силовий заслін із двох співробітників у формі спецназу), і протягом години вели бесіду за фактом минулого концерту, його спрямованості та висловлюваннях Шевчука на предмет війни та Батьківщини. Вони мали навіть бажання затримати "Наше все", але в останній момент у них вистачило розуму запропонувати підписати Юрі протокол", - написав він. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений РАДМИР УСАЕВ концерты Уфа (@radmir_usaev)

Нагадаємо 

Рано вранці 24 лютого росія почала відкриту повномасштабну війну на території України. Російські військові цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи та дитсадки. Весь світ солідарний з Україною в боротьбі з російською агресією.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти знову обстріляли Миколаїв та область: є поранені

     • 268671 переглядiв

    У Харкові знесли пам'ятник князю Олександру Невському

     • 258210 переглядiв