ukenru
lgz-prime-uspishno-proyshov-mizhnarodniy-audit-baker-tilly

ЛГЗ PRIME успішно пройшов міжнародний аудит "BAKER TILLY"

 • 19862 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. В кінці 2019 року лікеро-горілчаний завод PRIME успішно пройшов перевірку фінансово-господарської діяльності міжнародною аудиторською компанією "Бейкер Тіллі Україна". Про це повідомлять на сайті компанії, передає УНН.

"Бейкер Тіллі Україна" - це учасник глобальної мережі "Baker Tilly", яка включена в Рейтинг ТОП-20 міжнародних аудиторських компаній, входячи в першу десятку. Фахівці компанії проводять аудит різного роду комерційних і державних підприємств, серед останніх державний концерн "Укроборонпром".

Суть проходження даного аудиту полягав в повній перевірці компанії на предмет перспективності і законності господарської діяльності.

Результати зазначеної процедури підтвердили, що поточний стан справ в компанії відповідає вимогам чинного законодавства України, а подальша господарсько-економічна діяльність ЛГЗ PRIME має правильний вектор розвитку", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що успішне проходження такого масштабного міжнародного аудиту говорить про надійний імідж ЛГЗ PRIME, як гравця українського алкогольного ринку.

"Крім того, прозорий фінансовий звіт з якісним висновком міжнародної аудиторської компанії також є гарантією при залученні інвестиційного капіталу", - резюмували в компанії.

Як повідомляв УНН, ЛГЗ PRIME представив нову лінійку незвичайних винних напоїв CAPRIZO.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу