latviya-chastkovo-vidnovila-vidachu-viz-rosiyanam

Латвія частково відновила видачу віз росіянам

 • 584912 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Відсьогодні МЗС Латвії відновить приймання заяв на отримання візи від громадян росії, але подати її можуть тільки певні категорії, а кожна заява буде розглядатись індивідуально, пише УНН з посиланням на латвійське Delfi.

Деталі

Після оцінки актуальної ситуації з безпекою та консультацій із сусідніми країнами і регіональними партнерами з 4 липня Міністерство закордонних справ Латвії відновить приймання заяв на отримання візи від громадян росії в дипломатичних і консульських представництвах Латвії за кордоном, повідомили у пресслужбі МЗС.

Відтепер заяву на отримання візи зможуть подати члени сімей громадян і негромадян Латвії (подружжя, батьки, бабусі й дідусі, діти, онуки, а також утриманці), члени сімей громадян країн Європейського Союзу, Європейської економічної зони чи Швейцарії, а також особи, чий в'їзд пов'язаний із гуманітарними міркуваннями: наприклад, у випадку серйозної хвороби близької людини або участі в похороні, а також у випадках, коли є загроза безпеці або життю людини.

У МЗС наголосили, що кожну заяву на отримання візи розглядатимуть індивідуально, і заявник повинен буде за допомогою документів довести відповідність одній зі згаданих категорій винятку.

Доповнення

Приймання заяв на отримання візи від росіян у посольствах Латвії за кордоном було тимчасово призупинено у зв'язку з військовим заколотом пвк "вагнер" і його ватажка євгена пригожина в росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Естонія продовжує видавати гуманітарні візи громадянам росії

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Латвія частково відновила видачу віз росіянам

     • 584912 переглядiв

    Столтенберг залишитися на посаді Генсека НАТО ще на рік

     • 489074 переглядiв