kyiv-rozchyshchaie-dorohy-zadiiani-maizhe-460-odynyts-spetstekhniky-ta-ponad-4-200-liudei

Київ розчищає дороги: задіяні майже 460 одиниць спецтехніки та понад 4 200 людей

 • 31359 переглядiв

Київ мобілізував понад 460 одиниць техніки та 4200 осіб для розчищення доріг, підтримуючи нормальну життєдіяльність міста.

Ситуація у столиці контрольована, погодні умови не призвели до надзвичайних ситуацій в місті. Про це повідомляє УНН із посиланням на КМВА.

Деталі

Розповідається, що спеціальна техніка та бригади ручного прибирання Києва працюють на дорогах, шляхопроводах, тротуарах та зупинках громадського транспорту. Станом на 8 годину ранку, задіяно майже 460 одиниць спецтехніки та понад 4 200 людей. 

Ситуація, незважаючи на погодні умови - контрольована. Система життєзабезпечення міста працює у штатному режимі; підтримуються нормальні умови життєдіяльності населення міста.

Відремонтували міст на трасі Бориспіль-Мапіуполь, який прискорить доставку гуманітарних, промислових та інших вантажів25.12.23, 07:09

Серед іншого зазначається:

- Відключень електроенергії не було; споживання електроенергії частково збільшено але відповідає встановленим нормам, електроенергія доведена без обмежень;

- пасажирський транспорт працює за штатним графіком;

- рух вулицями в Києві відбувається в штатному режимі.

Доповнення

Також наразі відомо, що за прогнозом "Укргідрометцентрy" 25 грудня у Києві хмарно, мокрий сніг з переходом в дощ; вітер західний, 7-12 м/с, температура у столиці Києві 5-7° тепла.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що зранку у Києві триває обробка доріг, мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами - використано понад 397 тонн солі і 3 тонни піску за добу.

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі