kviti-z-niderlandiv-dosi-eksportuyut-do-rosiyi-zmi

Квіти з Нідерландів досі експортують до росії - ЗМІ

 • 914664 переглядiв

Деталі

Квітникарі у розмові з журналістами зауважили, що не бачать моральних перешкод щодо продажу квітів росіянам, оскільки "тюльпани роблять людей щасливими". Зазначається, що найбільш популярними квітами для експорту в росію є тюльпани та хризантеми. Найбільш популярними вони є 8 березня, коли в країні відзначають Міжнародний жіночий день.

"Жіночий день був для нас дуже позитивним. На додаток до Дня святого Валентина та Дня матері, це був важливий момент продажів", - розповів Ар’ян Сміт із Smit Flowers, додавши, що Нідерланди щорічно продають росії близько 6% тюльпанів з усієї країни.

Він зауважив, що наразі продажі в росію "перебувають під тиском, і це серйозна невдача". За його словами, втрата попиту з боку рф також означає, що тюльпани тепер продаються на аукціоні за нижчою ціною, приблизно на 16 відсотків.

Виробник хризантем з Південної Голландії зазначив, що росія була важливою частиною ринку збуту, наразі торгівля "значно зменшилася. За даними видання, виробники не ведуть бізнес безпосередньо з російськими клієнтами, а працюють через експортерів, тому укладати фінансові операції безпосередньо з російськими клієнтами не потрібно.

Виробники й торговці розповіли, що торгівля перебуває під тиском частково через інші санкції, зокрема через заборону російським вантажівкам в'їжджати на територію ЄС та ускладнення фінансових операцій з росіянами. 

Нагадаємо

Міністр фінансів Джанет Єллен заявила, що очікує, що згодом економіка рф слабшатиме, оскільки країна втрачає іноземні інвестиції та вичерпає свої резерви.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Квіти з Нідерландів досі експортують до росії - ЗМІ

     • 914664 переглядiв

    Заяви рф про захоплення першого Leopard 2 під Бахмутом – фейк

     • 3531631 переглядiв

    Міністр юстиції одружив двох нардепів Железняка та Коваль

     • 4119508 переглядiв

    рашисти обстріляли ще одну школу на Донеччині

     • 808839 переглядiв

    Польська армія отримає понад 1000 нових БМП Borsuk

     • 1674669 переглядiв