ukenru
kviti-u-kiyevi-naperedodni-8-bereznya-mozhna-kupiti-vid-20-do-100-grn-za-gilochku

Квіти у Києві напередодні 8 березня можна купити в середньому від 20 до 100 грн за штуку

 • 54528 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Напередодні 8 березня у столиці один тюльпан, ірис та нарцис в середньому коштує від 20 грн, троянда - від 25 грн, мімози - 100 грн за гілочку. Про це кореспондентові УНН розповіли продавці квітів у підземному переході на Майдані Незалежності.

За словами продавців, тюльпани, хризантеми, мімози, нарциси - найпопулярніші квіти до свята весни. Зараз на квіткових прилавках найдорожчою є мімоза. За одну гілочку треба заплатити 100 гривень.

Тим, хто хоче порадувати своїх коханих букетиком тюльпанів, потрібно буде заплатити 20 грн за одну квітку. За такою ж ціною можна купити нарцис і ірис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповіла, якою буде погода у Міжнародний жіночий день

“Кожен розраховує на свій бюджет. Хтось купує по одній квіточці, дехто купує великими букетами. За сьогодні розпродано було багато букетів. Були клієнти, які замовляли букети в комбінації різних квітів на суму від 1500 грн та 2000 грн”,- розповіла продавець Оксана.

За словами торговців квітами, ціни на троянди цього року значно не підвищувались. Зараз одна квітка коштує від 25 гривень в залежності від сорту і довжини стебла. Незначне підвищення відбулось на імпортні троянди. Найдорожча троянда коштує 60-70 гривень.

Українські Національні Новини

Київ